mercat abaceria

La travessera gourmet

By in Gourmet, Receptes, Restaurants on March 16, 2007

Doncs aconsello fer una passejada per la Travessera de Gracia, perquè s’esta omplint de botigues especialitzades en aliments i productes, diguem que “gourmets”, més enllà de les habituals xarcuteries delicatessen i els cellerets acollidors.

Totes tenen un disseny cuidat, son petites i amb encant, i tenen bons surtits de aliments especifics : Oli i Sal, com el seu nom indica, de olis i sals, DKKO, com el seu nom indica, de productes de xocolata de qualitat, bomboms de disseny, begudes per maridar amb la xocolata…., la teteria que ja és un clàssic – per cert, d’origen suec!-Tea Shop, ara tenim un altra herboristeria interessant….després hi ha la de sabons artesans; totes aquestes que es sumen als 2 clàssics : la dels fruits secs i el forn de pans bons!! A poca distància hi ha un celleret de vins ecologics, un parell de botiguetes de pasta fresca acabada de fer, i clar,totes les delicies dels mercats, peixateries de la Abaceria incluides. A nosaltres ens encanta la parada de les olives.

La llista encara és llarga, per això crec que rependré aquest post i el millorare indicant adresses i fotos!

Per començar, una foto de una parada fashion de nova generació del Mercat de l’Abaceria :

mercat abaceria

Compaeteix!

Alguna cosa a dir?

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.