Taverna Can Margarit

Taverna Can Margarit

By in Restaurants on April 15, 2007

Taverna Can Margarit
Es lo que te Barcelona, sempre hi ha la posibilitat de descobrir llocs que a pesar d’existir desde fa molts anys desconeixiem. Ahir al vespre, sortint de la presentació de PimPamPum als iDissabtes del Caixa Fòrum vam adentrarnos al Pole Sec buscant un lloc per sopar, i vam parar a aquesta antiga Taverna que conserva el seu estat original. Es un lloc curiós on mentres esperes que et donin taula et conviden a vi que tu mateix et serveixes d’unes botes antigues.

Taverna Can Margarit, Carrer de la Concòrdia, 21, Poble Sec, Barcelona.

Compaeteix!

Alguna cosa a dir?

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.