breu història dels tractors, en ucranià

breu història dels tractors, en ucranià

By in Altres, LLibres on May 26, 2007

breu història dels tractors, en ucranià

M'acabo de llegir aquest llibre! Està molt be, m'ha agradat molt perque :

– barreja histories sèries amb humorisme subtil – hi ha moltes històries series històriques de fets molt importants del segle XXI : vas fent una lectura històrica sense cap mena de pedanteria , amb el repàs de la vida de persones de una familia, de una familia normal de un racó de Europa…. – l'estil es àgil, sintetic, directe, modern, senzill i original… Comença quan un iaio de 80 anys, enginyer ucraniano jubilat i vidu que viu fa molts anys a la campinya anglesa, li explica a les seves filles adultes que vol casar-se amb una ucraniana de 30 anys acabada de arribar de la ucrania contemporanea…….. L'aconsello.

Compaeteix!

Alguna cosa a dir?

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.