Plaça del Sol_Gracia_9.6.2007_1.45 a.m.

Vill du veta vad betyder "botellon"?

By in Eventos, Fotos, Gastronomía, Suecia on June 12, 2007

Plaça del Sol_Gracia_9.6.2007_1.45 a.m.

Una nit de divendres a una de les places més emblematiques de Gracia. Plaça del Sol, a la 1.45 del mati.

Compaeteix!

Alguna cosa a dir?

Loading Facebook Comments ...

One thought on “Vill du veta vad betyder "botellon"?

  1. 1

    Realment és horrible veure la placa amb la gent tirada pel terra. L’argument que fan servrir per a defensar aquesta “activitat” és que anar a prendre una beguda en un bar o terrassa és molt car. Però de que van, aquests? sempre ha sigut igual de car, els que ara tenim trenta i pico també sortiem de farra (i sortim!) i erem estudiants sense un duro i no ens tiravem pel carrer d’aquesta manera. Vaja guarrada que s’han inventat. La culpa és de tots plegats per creure que com que el carrer és de tots i no és de ningu es pot fer els que els doni la santa gana. L’espectable és deplorable. Al menys fos en un parc amb gespa i arbres tindria una mica més de gracia, pero en el terra d’una placa dura… fatal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.