Picnic a la Sala Montjuic

Picnic a la Sala Montjuic

By in Espectacles, Eventos on July 28, 2007

Picnic a la Sala Montjuic

Dimecres pasat vam anar al Castell de Montjuic a veure El Baile de los Vampiros, tot un clàssic. Desde qu fan el cinema a la fresca al Castell de Montjuïc no ens ho pedem ja que es una activitat deal per alguna nit d’entre setmana pels que ens quedem a Barcelona.

Acostumem a anar cap a aquarts de 9,  la película comença les 10 però de 9 a 10 toquen Jazz en directe, cada dia un grup diferent, ja que fan un Concurs del que aquest any es la 3a edició. Tambe  fan un curtmetrage, normlment de gent local (dimecres van pasar un curt d’animació que es deia Violeta, la pescadora del Mar Negro,  els autors els teniem al costat.

Però abans de la película nosaltres sopem, sempre ens portem una manta, uns coixins, una ampolla de vi i alguna cosa per menjar: pa amb tomaquet, pernil bo, formatge, etc. Be de fet, la majoria de gent fa el mateix.

Ah! l’enrada val 4€ i el web es www.salamontjuic.com.

No te preu.

Compaeteix!

Alguna cosa a dir?

Loading Facebook Comments ...

One thought on “Picnic a la Sala Montjuic

  1. 1

    Wei.. quina enveja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.