Añejo

By in 2007 USA, Pensaments Anna on September 13, 2007

Nova York devia ser espectacular als anys 60. Perqué ara…..tot es veu añejo!! he he

Pero ja ho diuen : la gràcia de NY és que tot camvia sempre! primer va ser una ciutat de holandesos i anglesos, despres van anar arribant irlandesos i italians, gent de l’est, xinesos; mes tard portoriquenys i a poc a poc cada vegada més latins, més gent de l’est, de l’extrem orient, del mitja orient…i el futur, ves a saber!

I aquí no paren de passar coses i tots valen.

Pero als anys 60, la epoca aquella de les comedies romàntiques a on les noies vivien soles en sus “departamentos” plens de botons i automatismes i treballaven de editores o periodistes a oficines de gratacels ….en aquella epoca la ONU era nova de trinca, el Guggenheim tb, l’espectacular Lincoln Center…….

Ara tots aquests edificis es veuen un pel tronats; els dissenys estan bé, pero els detalls son molts sosos o molt “sesentints”.

A més, com els carrers solen estar tb tronats…diguem que de glamurós no hi ha gaire.

Pero sembla que estan treballant : el Guggeheim està d’obres; el Lincoln Center també; l’Empire State feia pena (vale que sigui més antic i que està de obres, però….) : sostres oberts, terra de ciment brut, escales anodines! pobret! ); al carrer hi ha moltes obres a les voreres, moltes façanes amb bastides ( com a BCN! fins i tot en aixó se sembla!), però ….és que deu haver tanta feina.

El que impacta és , en camvi, el bon estat de tots els parcs, no nomes Central Park, si no de qualsevol d’aquests petitets.

Bon estat si, pero no he dit detalls de modernitat.

Clar que ens falta el Financial District , i pot ser a la banda del East River a on estan fent el nou Guggeheim ? anirem a investigar…

Compaeteix!

Alguna cosa a dir?

Loading Facebook Comments ...

2 thoughts on “Añejo

 1. 1

  and what about the NY Fashion Week. ? I suppose Custo was there?

 2. 2

  Quan sortiem de l’avió i l’aeroport vam coincidir amb un grup de noies , bastant joves, i d’aspecte modernet (texans super estrets estrets i super baixos, vestiditos bluson, manoletines ultraescotades, bolsos molt grans…); despres vam veure que a fora les esperaven amb un cartell que deia “Custo”. Per cert el que les va venir a buscar deia que feia molta calor perqué s’aproximaven unes plujes tropicals.
  Despres pel carrer i als telenoticies no hem sentit res de aquest evento ( així com del Tennis hem vist un munt de cartells…). Només hem vist carpes, patrocinades per BMW, crec, a Bryant Park, el parc que hi ha darrera de la Biblioteca Publica, a Midtown, i sabem que allà és a on fan desfilades de moda ( com si no tinguessin edificis a on fer-les!!).
  No hem trobat botigues Custo, peró si hem trobat rastre de Made in Spain : sabates Camper, papereria Labanda i Agata Ruiz de la Prada, Zara, la misteriosa Aerosoles, una marca de sabates estil “ecologiques” amb dissenys molt xulos que he vist de vegades per BCN ( és segur Made in Spain);curiosament no hem vist ni Custo ni Desigual, pot ser no hem trobat; altra historia son vins i menjars que si que hem trobat amb facilitat a les botigues : i als rstaurants sangria, restaurants de tapes (un parell)…
  I clar, sembla que Ferrhan és realment famos!! de programes de cuina la tele en va plena : inclus hem vist un estudi de grabació de un , estava al chulissim mercat de Chelsea : i ahir vam veure el programa per la tele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.