Avui faig 39 i soc a NYC

By in 2007 USA on September 11, 2007

Doncs si, un dia com avui vaig naixer, diada nacional de catalunya i també un dia que aquí on soc ara, New York City, no oblidaràn mai.

Aquí son les 12 de la nit i avui ha estat un dia mes relaxat que ahir, ha fet un dia núvol i inclús ha plogut una mica, despres d’esmorzar uns pancakes al Fairway’s, hem aprofitar per anar al Museu d’Història Natural i al Guggenhein, aquest últim estava de remodelacións i no hem pogut veure la façana, que estava tapada, ni hem pogut baixar per la famosa rampa.

Al Museu d’Història Natural hem comprat el New York CitPass, que per 65$ també permet visitar el MoMa, el Metropolitan i el Guggenhein, i ademés pujar al Empire State Building i fer un creuer pel voltant de Manhattan, per veure Elis Island i la Estàtua de la Llibertat.

A la tarda voliem pujar al Empire State, pero encara estaven molt cansats de la patejada d’ahir i, com hem dinat molt tard, hem fet una migdiada molt llarga, hem sortit cap a les 8 del vespre i hem baixat cap a midTown. El Empire estava tapat pels núvols i hem deixat la pujada per un altre dia, en canvi hem anat a Lower East Side, un barri força mes bohemi dels que hem vist fins ara, ens recordava als barris centrics i populars de Londres, Amsterdam, o el Raval de Barcelona, gent jove altrenativa, bars amb musica en directe. Podriem dir que el Soho seria el equivalent al Borne barceloní, East Village a Gràcia i el Lower East Side al Raval.

Compaeteix!

Alguna cosa a dir?

Loading Facebook Comments ...

4 thoughts on “Avui faig 39 i soc a NYC

 1. 1

  FELICITATS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  hehe

 2. 3

  gracies per les felicitacions, a les 5 de la matinada he rebut una trucada del papa, pero estava dormint, ha deixat un mg. Ara son les 8:45h, a la FOX estan fent el primer minut de silenci en conmomeració a les víctimes de fa 6 anys. Ara anirem al Metropolitan.

 3. 4

  PER MOLTS ANYS!!! hehe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.