Detalls generals

By in 2007 USA on September 13, 2007

És comú veure gent amb bambes i indumenaria esportiva; no només el cap de setmana, si no que cada dia al mati, i sobre tot, ja tard, hem vist gent corrents, o que venien de correr, o que anaven a correr….Crec que la tipica imatge de persones fent footing per NY és certa.

El parc també estava ple els dies laborables, no tant de passejadors, com de esportistes. Moltes i moltes persones fent footing. També vam notar una cosa curiosa : els nens dels coles els porten a fer gimnastica a central park! Sobre tot per la suposada zona pija de la 5º avinguda, al upper east side, vam veure coles amb uniformes , alguns amb noms religiosos ( des de centre jueu a sagrat cor ), i grups de nens amb profes anaven cap al parc. Altre cop, vam notar que un dels esports més practicat era el soccer/futboll del nostre! I m’atreviria dir que hem trobat més nenes que nens practicant-lo.

En tema de nens ( a part de que n’hi han molts i tenen carritos molt xulos!) hem trobat moltes baby sitters latines, afroamericanes o asiatiques portant els nens blancs. Al principi ho vam veure mes a Central Park allà per la Museum Miles i la 5º , pero de fet ho hem vist a molts barris ; suposo que la newyorkina mare de nens petits no deixa de treballar i per tant necessita cangurs. També hem vist molts granmas i granpas amb els granchildren, pero obviament calem baby sitters.

Lo de la moda és frustrant! És que a les botigues hi ha el mateix que a BCN!! No nomes perqué hi ha Zara, HM, Benetton, etc etc, si no que a tot arreu. Per cert està ple de sabateries Aerosoles. Jo creia que era algo molt local de BCN…..hauré de investigar!

Vam entrar a un GAP – qe pot ser no és tan comú a BCN, tot i que ja existeix- , i tampoc hi havia una gran diferencia.

Obviament, estic segura que com a capital de la moda i la tendència, a les grans desfilades i boutiques i a les redaccions de les revistes si que hi haurà tendencia, pero al carrer domina la practicitat.

La diferencia deu ser els matissos, com ja vaig dir : d’una banda la gent esportiva ( bambes – d’aixó si que hi ha força botigues!-, malles d’esport, felpes d’esport) , de l’altra, pot ser les noies van una mica mes femenines sense perdre l’aspecte de newyorkina : més vestiditos, blusetes; tb els dies laborables a les zones del centre es veien molts vestiditos formals, tailleus amb bruses, sabatetes de taló.

Respecte als nois, normalitat absoluta!! és més, diria que molt moderns no son. I quan van d’esport porten bambes normals (uishh!) ! no aquestes tan xules que es porten els darrers anys a España i Europa!

Tinc moltes moltes ganes de tornar al Soho, Greenwich, Losaida, Nolita: espero veure més cool!

Ah, el que si que diria és que als museus hi ha aspecte de haver-hi molta gent que hi va per feina, no com a simple visitant o turista ( a tot arreu hi han els members…): de fet si tb és capital de l’art i esta plena de galeries d’art artistes i experts, te lógica. Pot ser entre aquesta gent hi havia detalls a notar en el look…pero de moment, massa pocs! A veure com ens va al festival este de Brooklyn aconsellat per pimpampum.

Per cert, repetim que són molt prims! aixó si. Hi ha molts nois – i noies- amb l’aspecte que vam batejar de “americà desnutrit”!! he he

I és que ahir vam trobat la 1º escala mecànica del metro! no n’hi han!!!!

Compaeteix!

Alguna cosa a dir?

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.