Fauna

By in 2007 USA on September 23, 2007

Ara entenem tots aquests dibuixos animats tipics americans de animalets! Igual que els japos i els monstruitos refleteixen una realitat de la tradició i el paisatge japo , els "animalitos" son una realitat del paisatge americà!! Esta ple de petits mamifers : esquirols, teixons, eriçons, i bitxos que la pobresa faunística de la nostra àreaa fa que no coneixem, i altres petits mamifers….( que és una "zaligueña", i un gloton??? aquests bitxos que sempre surten als dibuixos!!)Pero és que des de que vam estar a Long Island a les afores de NYC, no hem parat de veure bambis! A Suècia buscant-los com bojos i resulta que aquí circulen per tot arreu!! A un poble de Cape Cod vam veure una guineu passejant-se tan panxa!! i es va parar a fer pipi al descobert a la gespa de la esglèsia….no corria ni s'amagava pas!! Lo dels esquirols és molt graciós, perqué n'hi han tants per tot arreu, que ningú els hi fa cas. Són com els coloms de BCN….nomes li fem cas nosaltres, he he!! Ni els gossos els hi deien res!! Com a coses més peculiars, a una platja de Cape Cod hi havia un cartell per no molestar les foques….pero de foques no n'hem vist. I a tot arreu de la costa, des de Long Island, a Cape Cod a Boston, feien excursions marines per anar a veure balenes…. Ah! i al Niagara hem vist una nutria, o un castor, o no se !! Estava allà tan panxo just sobre la cascada, al costat de la gent….. Hi han molts bitxos! Son com els de la peli aquella que els animalets s'organitzen per robar el menjar de les cases. Be, a NYC……vam veure unes inmenses rates passejant-se per la encantadora Washington Square….beecs….quina por!! Cucaratxes tb, pero realment només a 1 lloc, curiosament a un restaurant carillo…he he…. ??

Compaeteix!

Alguna cosa a dir?

Loading Facebook Comments ...

2 thoughts on “Fauna

 1. 1

  Voleu dir que el fet que hi hagi més animals no te que veure només amb que allà els deixenmés en “pau”,,..

 2. 2

  Menudos viajecitos que os marcais!!…
  Es agradable este blog… a ver si un dia bajo hasta Gracia y os pego un truc y hablamos que hace siglos que no nos vemos.
  Yo con mi novia nos compramos un pisito en Blanes y por aqui andamos viviendo… trabajamos en Barcelona en invertred.com…
  Lo dicho… a ver si nos vemos un dia de estos.
  Alberto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.