ruta de Boston a Niagara

By in 2007 USA on September 23, 2007

Estem recorrent des de Boston, Massacchussetes a Niagara ,Nova York, vol dir que estem passant pels estats de Massacchussets, Connecticut (alies Conedica),NOva York i en general tot el secto anomenat Nova Anglaterra.

És la part més antiga del país, en el sentit històric, La primera en ser poblada, organitzada, independent…

Esten fent bastant trams per carreters secundaries, i el paisatge és , simplement , preciós : bucolic, boscos, granjes, cases de cuento ( sueques 100%!!!!), botigues de antiguitats, molts gardens ( ara en plena temporada de vendres carbasses), boscos frondosos.

De tant en tant passem algun tram amb boira, al estil Vic….

El que sí que te aquest paaisatge és que és suuper europeu, tan pel que fa la vegetació com pel tipus de cases i granjes, pero europeu del nord. Ara està tot ple de referències a Halloween : carbasses als jardins i a les portes de les cases i en venda, espantaocells, esquelets….

No m’estranya que els que van emigrar de Europa s’adaptessin tn bé a viure aquí!

Ostres! acaba de passar la Gomi per la carretera!! era identica!! Estem a la Vall de Housatonic, haurà vingut la Gomi des de Nevà???

Ara passem una granja a on diu “Pick your own apples”.

De tant en tant es veu alguna fabrica, pero no masses la veritat ( tipic de paisatge rural : fabriques papereres, de àrids….).

Crec que ens estem aproximant a la capital de l’estat de NY, Albany….i és que això que veiem és en part estat de Nova York ! De fet Niagara és Nova York!

Fa la pinta que també hi han segones residències o és zona de oci, ja que hi ha llacs, canoes, bastants hotels

Compaeteix!

Alguna cosa a dir?

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.