Ayla

By in Altres, LLibres, Pensaments Anna on November 20, 2007

 

He viscut la saga dels llibres de Ayla amb molta intensitat. L'Ayla es va tornar per mi un ídol, com se que abans li havia passat a algunes amigues meves, i volia seguir la seva vida estés a on estés, al Nord del Mar Negre o al Danubi….

Així que em vaig llegir els 5 llibres.

No son òptims, els darrers estan plens de descripcions massa llargues i m'atreviria a dir que cada cop menor rigor antropòlogic. Tot i així m'han agradat moltissim.

De fet el primer el vaig llegir al acabar el curs de prehistòria, i les descripcions sobre la geoclimatologia i la biogeografia em van refrescar conceptes tractats a la carrera de geografia.

Però qui t'enganxa de fet és Ayla : perquè Ayla és tot : és guapa, és bona, és intel.ligent, és habil, és sexi……i te a Lobo,Bebe….i a Winney…..y clar…a Jondalar……Durc…Jondayla….

Aconsello aquests llibres de Jean M.Auel, per llegir amb calma…a no ser que t'enganxin….cosa probable! 

Comença la història de una nena Homo sapiens que queda òrfana després de un terratremol al nord del Mar Negre , i és adoptada per un grup de Homo neanderthalensis……

Compaeteix!

Alguna cosa a dir?

Loading Facebook Comments ...

2 thoughts on “Ayla

 1. 1

  A mi m’ha passat el mateix.
  Estic llegint el cinquè llibre, “los refugios de piedra” i em fa una pena pensar que s’acabarà aviat…
  La veritat es que m’ha encantat tota la col·lecció i m’ha impactat.

  Estic desitjant que es faci el 6.

  Recomono a tothom aquesta gran saga de “los hijos de la Tierra”.

 2. 2

  Vull dir-vos que aquesta sèrie la podeu trobar en català, llegir-la en català i pensar-la en català. És fantàstic que llibres d’aquesta mena també els trobem en la nostra llengua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.