Contra les bosses de plàstic

By in Medi Ambient on November 28, 2007

Londres vol prohibir les bosses de plàstic, és un exemple que hauríem de seguir a tot arreu, ja que no ens adonem les bosses que anem acumulant fins que ja no cap una més a aquell calaix on les guardem.

Com ho podeu veure a 99accions.org, jo intento anar a fer la compra amb el típic cabaç de mimet vímet de tota la vida, però sempre acabes portant alguna bossa. Veig perfecte que a llocs et cobrin per la bossa (Dia, Lidl, IKEA, …), quan ens toca la butxaca som mes conscients de que és una despesa innecessària.

Sabeu que una bossa de plàstic que utilitzem com a mitja 15 minuts triga segles a descompondre's?

Compaeteix!

Alguna cosa a dir?

Loading Facebook Comments ...

6 thoughts on “Contra les bosses de plàstic

 1. 1

  Un cabàs de VÍMET , voldràs dir.
  Jo sempre porto al “bolso” una bossa d’aquelles plegables que són d’un material molt resistent i procuro no gafar al súper bosses de plàstic.

 2. 2

  Si, això, vímet, ja està corregit.
  També procurem no comprar gaires productes envasats i com a mínim que els envasos siguin de fàcil recuperació (vidre,paper,…)

 3. 3

  totalment d’acord

 4. 4

  Totalment d’acord però, tinc un dubte:
  Personalment, com la Tina, sempre porto una de reutilitzable a la bossa (de fet me la va regalar ella he he..) i procuro no agafar-ne gaires al super i si ho faig les utilitzo per a les escombreries però…hi ha alguna manera de no fer-les servir ni tan sols per a les deixalles?

 5. 5

  Aqui a Suècia les bosses del super valen dues corones cadascuna ( 20centims), però són de qualitat, grans i resistents, jo les reutilitzo per anar a comprar i quan ja s’han fet una mica velletes per les escombraries. Lo dels envasos i empaquetats és odios, es genera una de quisca!! Ara el tema del reciclatge aqui a Suècia a es complicadissim. Hi ha un contenidor per les llaunes, un pel paper, un per la deixalla general de la casa, un per fer compostatge, un pel vidre transparent i un per vidre de colors, un per aparells electrics, un per piles… i no n’hi ha CAP exclusivament per plàstic!!!!!!!!!!

 6. 6

  Estic totalment d’acord.
  Només en que cada persona posi un granet de sorra, com aquell que diu, la suma de tots els granets, pot fer possible la millora del nostre ecosistema.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.