Civisme a Barcelona.

By in Barcelona, Bebe, Pensaments Anna on December 12, 2007

"Tinc que dir"* que des de que estic embarassada no he viatjat de peu en cap transport public de Barcelona i rodalies, ni tren,ni bus ni metro. Si al entrar a un vagó o pujar a un bus tots els seients estan ocupats, m'he trobat SEMPRE alguna persona que m'ha ofert el seient  i a més com excusant-se per no haver-me vist abans ( encara que he acabat de entrar!).

M'he sentit  molt agraïda i inclús abrumada. De vegades jo no estic cansada i em convé estar una estona de peu després de hores de estar asseguda, mentre que l'aspecte dels usuaris del vagó és el de currantes cansats, i tot i així sempre algú ha estat realment amable  i ha insistit per cedir-me el seient .

Fa molt bon rollo això, i trobo que s'ha de dir.

*"Tinc que dir" : expressió incorrecta que habitualment fem servir perquè ens fa gràcia…… 

Compaeteix!

Alguna cosa a dir?

Loading Facebook Comments ...

One thought on “Civisme a Barcelona.

  1. 1

    He de dir que no em passa el mateix… suposo que l’hivern no ajuda, però a mi no me’l donen gairebé mai (porto 7 mesos, eh) i a més a més sempre és una dona la que s’aixeca com demanant perdó…
    la veritat que per mi ha estat com una desil·lusió de civisme, en aquest sentit..!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.