M'han robat la cartera al bus

By in Altres, Barcelona on December 30, 2007

Fa un parell d'hores tornàvem de fer una pasejada per Barcelona, hem baixat fins la platja de la Barceloneta passant pel Gòtic i hem tornat amb el bus num. 24 desde Pl. Catalunya, veniem tos contents i observant que el 80% del passatge del bus eren turistes italians.

Al baixar al Carrer Gran un home d'uns 40 anys, d'aspecte indìgena sudamericà (tipus Xàvez), vestit amb un jersei de llana blanc i blau cel i pantalons de pinces clars s'ha apropat a mi fent moviments estranys, empenyant-me i preguntant-me si baixava, hem baixat els dos del bus i de seguida he anat a mirar si tenia la cartera a la butxaca interna de la meva xaqueta, me l'havia robada , .. a l'home l'he perdut de vista, crec que ha tornat a pujar al bus, però un altre home, potser un còmplice, m'ha dit que ha fugit corrents cap amunt, no l'he vist.

Quina ràbia, no pels 80EUR que portava, sinó per totes les gestions que he de fer, ja he anul·lat les targetes i he anat a fer la denuncia als mossos, però encara em falta tornar a fer tota la documentació.

Viatjo molt en tren i transport públic i he vist mes d'un cop robatoris com aquest, avui m'ha tocat a mi (a pesar de que sempre vaig amb precaució), m'he adonat aviat i he intentat perseguir-lo per reclamar-li el que havia robat, però no ha estat suficient : el proper cop que vegi algo estrany no em quedaré amb els braços creuats.

Compaeteix!

Alguna cosa a dir?

Loading Facebook Comments ...

4 thoughts on “M'han robat la cartera al bus

 1. 1

  Per ara ja he escrit aquest post, he fet comentaris a algun altre post al respecte, entre ells al 20 minutos.
  També he creat un grup al Facebook. http://www.facebook.com/group.php?gid=19862930561

 2. 2

  fa una ràbia això! a part de tota la documentació i tal, però és que aquesta gent no té respecte per ningú… a mi m’ha passat avui que estava a l’estació de Sants pujant per les escales mecàniques i hi havia una noia detràs meu sospitosa però al moment no he pensat de mirar la motxilla, després ja he vist que m’havia agafat la cartera..UNA RÀBIA

 3. 3

  ATENCIÓN: TAMBIÉN ABUNDAN LOS ROBOS EN ARCO DE TRIUNFO (TANTO METRO COMO CALLE) CADA DIA!!! CUIDADO CON LAS RUMANAS QUE SE ESPERAN EN LA BOCA DEL METRO Y CON LOS MOROS QUE ANDAN POR PASEIG LLUIS COMPANYS I PARQUE DE LA CIUTADELLA!!

 4. 4

  La plaga de los carteristas se ha desmadrado en Barcelona.
  Resulta fácil verlos cada día en muchos sitios de la ciudad.. por ejemplo en el metro, parada de Passeig de Gracia y mil sitios más que tienen la base de operaciones.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.