Que contenta vaig estar de passar pel carrer Seneca!! – Inspirations per l'Olivia bebé.

By in Bebe, Disseny, Inspirations per l'Olivia bebé on February 2, 2008

Uns del dies de Nadal vam passr pel carrer Seneca, realment a prop de casa però per a on passem poc….i vam saltar d'alegria en veure la Coconut a l'aparador de la botiga Nobodinoz!!!!! Molts dels productes per bebè vistos a webs estrangeres …..estaven allà!!!

Una botiga molt xula : o com diuen ells , "una Kid Art Design Store : el 1º concept store para niños de España, con lineas chics i vanguardistas , los niños tienen acceso directo al mundo del diseño, la moda i el arte en el mismo sitio ".

Compaeteix!

Alguna cosa a dir?

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.