Energia Solar a Formentera

Energia Solar a Formentera

Energia Solar a Formentera by diluvi.

Exemple del projecte “Formentera Solar”,amb l’objetiu de fer de Formentera la 1º illa del Mediterráni que s’autoabasteixi amb fonts d’energíes renovables.

Curiosament,segons denúncia del GEN-GOB, aquest parc de plaques solars per a producció d’electricitat a la zona de Cala Saona (Formentera) ha implicat, en la primera fase, la tala de pins i savines del camí de l’abocador al sector on viu Delphinium pentagynum subsp. formenteranum. Es tracta d’un tàxon endèmic de l’illa de Formentera, conegut d’aquesta única població i avaluat com a CR (en perill crític) segons els criteris UICN de 2001.

ai ai ai

Compaeteix!

Alguna cosa a dir?

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.