Foto Portada

Excursió del Papiol a Valldoreix

By in Exursions i pasejades, Fotos on January 25, 2009

Foto Portada

Foto Portada by diluvi.

Avui hem anat amb Renfe Rodales de Pla Catalunya al Papiol, menys de 30 minuts de trajecte una mica incòmodes gracies a uns que feien servir el telèfon mòbil com a equip de música portàtil.

Hem anat caminant fins a Valldoreix passant per l’ermita de la salut – Santa Eulàlia de Madrona, una passejada força plana que haguéssim pogut fer molt be, pesant que portavem l’stokke, si no fos per els innumerables arbres que havien caiguts tallant el camí degut a les forces ventades d’aquesta setmana.

L’espectacle d’arbres caiguts ha estat mes impactant quan hem entrat a la gran trama urbana de casetes (i no tant “casetes”) de Valldoreix, multitud de carrers tallats i molts teulats destroçats per pins casi centenaris.

I com no,  l’excursió ha finalitzat amb un reconfortant àpat a … (Dani, com es diu el lloc?)

Mes fotos aquí.

Compaeteix!

Alguna cosa a dir?

Loading Facebook Comments ...

2 thoughts on “Excursió del Papiol a Valldoreix

  1. 1

    El lloc on hem dinat es “El casalet”. Suposo que es diu així perquè també deu ser el casal de cultura de Valldoreix. Hem dinat força bé, però una mica car, uns 30 euros per cap, car tenint en compte que és en aparença un lloc força modest i que a banda del dinar no ofereix gaires decoracions ni elegancies…

  2. 2

    Hola a tots. Us escric perquè sembleu una colla força interessant i us vull donar a conèixer la meva web http://www.viatgesapeu.com Jo també vaig fer aquesta mateixa excursió ja fa uns quants anys.
    Pep Gaya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.