Politics 2.0

Politics 2.0

By in Eventos, Fotos on January 14, 2009

Politics 2.0

Politics 2.0 by diluvi.

Aquest vespre he asistit a la 4art Cava&Twitts, en aquesta edició estaven convidats el que anomenen polítics 2.0: Ernest Benach (ERC), President del Parlament de Catalunya, i els diputats Jose Antonio Donaire ( PSC), Carles Puigdemont (CiU)  i Rafa López (PP).

Sorprenentment tots estaven d’acord en que la web 2.0 es un canal ja fonamental en la comunicació entre polítics i ciutadans i que en aquests canals actuen com a persones individuals tractant tot tipus de temes i no com a portaveus-ninots de les idees d’un partit.

Compaeteix!

Alguna cosa a dir?

Loading Facebook Comments ...

2 thoughts on “Politics 2.0

  1. 1

    El problema és que en el sistema electoral que tenim (i patim), les “persones individuals” no pinten massa res i que a l’hora de la veritat les lleis les voten tots – ells també – segons les consignes partidistes.

    Potser el comportament 2.0 l’hauríen de tenir no nomès en l’entorn web a veure si d’una vegada reformen la llei electoral.

  2. 2

    Cert, cal evolucionar a un mode electoral 2.0. Avui en dia la tecnologia permet facilment que cada ciutadà sigui tb membre del Parlament i pugui fer el seu vot.

    S’ha parlat també de les llistes obertes, tots els ponents estaven d’acord.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.