Estrella Damm i Formentera

By in Formentera, Vídeos on June 4, 2009

L’anunci que passen tant per la TV últimament em recorda a aquest que vaig fer fa 2 anys.

Com comentava al blog d’Aravenadal a nosaltres, asiduos 1 setmaneta a Formentera al juny des de fa 10 anys, l’anunci d’Estrella Damm ens fa molta ràbia (tant o més que els anuncis promocionals de turisme de la mateixa Formentera).

No és que no volguem compartir l’illa, que per nosaltres es un paradís a la Mediterrània que s’ha conservat bastant millor que altres racons com les altres Balears o casi la totalitat de la costa peninsular.

És cert que l’anunci és un reportatge gràfic de vivències que hem viscut allà, però la Formentera que coneixem és més que això, té aquesta part lúdico i festiva que devia de ser l’origen de la ja desvirtuada illa mare d’Eivissa. Em fa por que Formentera acabi com l’illa veïna.

La nostra Formentera és aquell lloc que necessitem per relaxar-nos,  descansar i desconnectar de la vida laboral i quotidiana de Barcelona. Una setmaneta a l’any (espero que algun cop anem per mes temps i altres estacions) on disfrutem de  coses  com la lectura relaxada sota l’ombra d’un parasol fet amb pareos de colors,  a platges casi desertes amb sorra blanca i aigua transparent i turquesa. Un lloc on poder gaudir del sol i el mar sense roba amb tranquil·litat. Una illa que es pot recorrer amb calma i sense preses, amb distàncies curtes però on cada any descobrim racons nous.

Si esteu d’accord uniu-vos al grup del facebook Formentera is not Ibiza

Compaeteix!

Alguna cosa a dir?

Loading Facebook Comments ...

One thought on “Estrella Damm i Formentera

  1. 1

    Inevitable treure el tema de l’anunci aquest…quantes vegades el posen !!!
    Per curiositat vaig buscar el grup que hi surt i són suecs, de Malmö concretament.
    Son aquests http://www.billiethevision.com/index.php
    Hi havia una certa “polèmica” perquè alguns deien que el cantant era una dona lletja i que no pegava amb l’harmonia de l’illa. Jo trobo que la cançó no està mal, fa estiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.