Fora Voreres Assassines !!

By in Barcelona, Fotos, Pensaments Anna on October 6, 2009

vorera assessina

Arrel de la enquesta ciutadana ( legal, oi??) del meu ajuntament sobre com li agradaria als ciutadans que fos la Diagonal, m’he anat obsessionant amb un tema que fa mooooolt de temps que em preocupa quan camino pels carrers : les voreres.

Odio les voreres, no m’agraden. Directament trobo que sobren, no es pot distribuir “a nivell” l ‘espai public? Aquests petits esglaonets donen més problemes que solucions, digueu-li als que fan servir cadires de rodes, cotxets de bebés, o gent amb dificultats en caminar……i realment, que aporten en general??

Però la meva obsessió vé perqué els veig , en poques paraules , com unes armes perilloses : cada cop que veig un canto a 90 º de formigó, o una punta assessina….penso en que caure no és pas tan dificil, tant si camines, com si vas en bici, patins, o moto… i sobre tot per un nen petit, un nen corrents, una persona gran ….i la vorera pot agreujar molt els danys de l’impacte!!

Estic realment obsessionada i tinc ja por pel carrer… fora voreres assassines!!
per sort , al barri com a mínim, les estan eliminant, i no em negareu que es molt més agradable i dona sensació de amplitud

Total , que jo he proposat : UNA DIAGONAL SENSE VORERES !!
investigaré escrits de experts en aquests temes… …

Compaeteix!

Alguna cosa a dir?

Loading Facebook Comments ...

One thought on “Fora Voreres Assassines !!

  1. 1

    No et trec la raó, però els canvis d’alçada són l’únic que respecten els conductors de cotxe. Sense voreres serien els amos de l’espai públic.
    Per això els carrils bici a la calçada sense separadors no funcionen.
    A mi em faria por una ciutat sense voreres, però el que s’hauria d’eliminar són les voreres I ELS COTXES!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.