Flashmob Barcelona

By in Barcelona, Eventos, Vídeos on December 18, 2009

Ahir a rel d’aquest vídeo de felicitació de Vueling, es va parlar molt de LipDub, una modalitat de fer videos. Hi va haver molt de soroll a la xarxa sobretot a Twitter i fins i tot es va acusar a vueling de Plagi. Al inici del video ja indiquen que es un LipDub, no son originals pero han fet un bon LipDub, divertit i implicant al personal, es nota molt bon rotllo.

Avui he rebut un email convocant a un altre tipus d’accions d’aquestes que es propaguen com l’espuma per la xarxa, sobretot al YouTube, el FlashMob:

El dia 12 es va fer el primer assaig d’un Flashmob que s’està muntant per fer en algun lloc públic de Barcelona. Quants més serem millor.

Us explico de què va.

Què és un Flashmob? Doncs una mena de coreografia o acció al carrer amb molta gent que sembla improvisada però que està tot preparat. Perquè us feu una idea us deixo un parell de vídeos:

Flashmob a l’estació central de Antwerp (Bèlgica)

Concert de Black Eyed Peas a Chicago:
http://www.youtube.com/watch?v=fjRnuiKql-E

Des de l’organització ens informen:

Hem tingut la sort que UBAE-Perill ens deixa les intal.lacions per assajar i fer-ne promoció…això vol dir ser molta, molta, molta penya!!!

Aqui va el timing:

 • DISSABTE 12 DE DESEMBRE…………de 18h a 20h UBAE, Carrer Perill 16 (Sala 1) Gràcia, Barcelona
 • DISSABTE 19 DE DESEMBRE…………de 18h a 20h UBAE, Carrer Perill 16 (Sala 1) Gràcia, Barcelona
 • DISSABTE 2 DE GENER……………….de 18h a 20h UBAE, Carrer Perill 16 (pavelló), Gràcia, Barcelona
 • DISSABTE 9 DE GENER……………….de 18h a 20h UBAE, Carrer Perill 16 (Sala 1)- assaig general

Podeu venir vestits de carrer, que de fet serà com haurem d’anar el dia del “happening”.

Dia del Flashmob: 10 de gener (diumenge) en algun centre comercial (encara no ens han dit on i suposo que es guardarà una mica en secret perquè l’important és l’efecte sorpresa)

Important: No cal anar a tots els assajos. Tampoc cal ballar tota la coreografia, ja que la idea és que la gent s’hi vagi incorporant. S’accepta gent de tota mena i de totes les edats. Com més serem més riurem!

Vinga, aniveu-vos a venir!!. Qui s’apunta?

Compaeteix!

Alguna cosa a dir?

Loading Facebook Comments ...

8 thoughts on “Flashmob Barcelona

 1. 1

  I com va anar el primer assaig? Quants hem de ser per fer-ho?

  • 2

   Muito interessante esse metalink. A idéia de mesclar as atuais tecnologias foi uma ótima idéia. Não só ajuda o usuário a obter maiores velocidades, como detosngesoicna os servidores! Já tinha lido sobre, mas não do jeito como foi descrito aqui. Ficou excelente o texto, bem explicado e escrito. Parabéns!

  • 3

   me interesa saber de ustedes para ver si pueden exportar carne de carnero en in lugar de estado de mexico canales o cuartos delanteros traseros quiero informacion gracias uncoordial saludo .

  • 4

   Thanks for contributing. It’s helped me understand the issues.

  • 5

   Martin van Buuren pisze:Panie Premierze!OczywiÅ›cie, ze chodzi o konkretne argumenty, które powtarza Pan przy każdej mozliwej okazji. Nie mam zamiaru odpowiadać z konkretnymi argumentami – tak jak Pan tego nie czyni kiedy zadaje siÄ™ Panu konkretne pytania.

 2. 6

  Me gustaría rodar ese FlashMob en Barcelona, ¿puedes ponerme en contacto con quien lidera esto? Gracias

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.