Formentera 2010

By in Formentera, Fotos on June 29, 2010

Per celebrar que era la nostra desena vegada junts (i 4a de l’Olivia) aquest any ens hem pres el luxe d’estar 12 dies a la nostra illa preferida.

Menys calor i més gent que mai… la gent acumulada a Es Pujols i a Illetes  (llocs on només vam anar unes hores que van ser més que suficients) i  temperatura fresqueta de l’aigua i de les nits  …

Com cada any una “breu mostra” d’images:

Compaeteix!

Alguna cosa a dir?

Loading Facebook Comments ...

4 thoughts on “Formentera 2010

 1. 1

  Formentera 2010 http://ff.im/-mSFKC

  This comment was originally posted on Twitter

 2. 2

  Nosaltres aquest any no hi podrem anar, però m’ha preocupat el que dieu que hi havia més gent que mai. Per tranquilitzar-nos necessito sentir que, tot i la massificació, el perfil del turista continua sent el mateix de sempre, gent respectuosa que cerca pau i tranquilitat. Espero que més enllà de Illetes i Es Pujols la sensació de llibertat i solitud s’hagi mantingut a Migjorn i Llevant, sino hauré de creure que l’anunci de l’Estrella de l’any passat i els xiringuitos de “gent guapa” que s’estan obrint estan fent més mal del que em pensava. Doneu-me una nota d’esperança si us plau

 3. 3

  Els anuncis han fet mal … la plaga està a Illetes … espero que no s’extengui …

  vam notar molt turista espanyol i curiosament molt de balear, molta gent de Mallorca …

  A Migjorn que es por ens movem nosaltres es notava també mes gent, pero diria que eren visiants habituals de l’illa que fugen de la masificació d’altres platges.

 4. 4

  Doncs no em tranquilitzes gaire, esperem que la gent que es mouen per modes no destrossin l’esperit de l’illa i l’ambient de llibertat que es respirava no es malmeti per culpa del turisme massiu que acostuma a ser sinònim de destrucció massiva de l’entorn.

  Confio en que els formenterencs no es deixin enlluernar pel diner fàcil i conservin, com han fet sempre i així s’ha de reconeixer i aplaudir, el seu principal actiu, el respecte per l’entorn que els reporta un turisme conscient i respectuòs, molt allunyat del model Eivissa capital.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.