De l’arbre a casa

By in Exursions i pasejades, Fotos on December 10, 2010

Aquest llarg pont, mentre la majoria de gent anava cap a fruir de la neu, i el trànsit, als Pirineus, nosaltres vam anar cap al sud, a les Terres del Ebre a fruir de la tranquil.litat, el bon temps i els paisatges d’oliveres  i tarongers.

Vam aprofitar per comprar oli, mandarines i taronges allà on es fan, directament al agricultor o la cooperativa. Els de Mami Taronges ens van fer una visita molt instructiva al camp, vam collir nosaltres mateixos les mandarines directament de l’arbre, tenim molts kilos peró segur que aguanten ja que no han fet llargs viatges ni han passat per cambres frigorífiques.

Aquí algunes fotos i videos.

Compaeteix!

Alguna cosa a dir?

Loading Facebook Comments ...

One thought on “De l’arbre a casa

  1. 1

    Currently reading Voyage Of The Turtle and I am fiinndg myself being very inspired by your work and the wealth of knowledge that is incorporated. Just wanted to say keep up the great work. The more people are educated the more they care!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.