xmas2015

Bon Nadal i feliç any nouBuon Natale e felice anno God Jul och Gott Nytt ÅrFeliz Navidad y un prospero año nuevo

Compaeteix!

A4 Dibuixos fets pels nens de P5.

Compaeteix!

Al carrer Massens de Barcelona vam gaudir l’altre dia en visitar la fantàstica col.lecció d’art de la Fundació Solsona; quadres i petites escultures de estil naïf plenes de vitalitat i color, procedents de diverses parts del mon.

A més a més aquest centre de art i literatura, és també un centre innovador en la seva vessant interactiva, ja que mentres visites les obres pots interactuar amb el gat negre  anomenat  Gattonero Zac.

Us deixo algunes imatges del que podeu trobar a aquesta mostra: no us la perdeu i anoteu a la vostra agenda cultural de Barcelona ! Fundacio Solsona, al carrer Massens!!

P.S. Suggerencia : visitar la mostra i despres sopar al restaurant Mesopotamia !

Compaeteix!

P1190150

P1190150 by diluvi.

Feia anys que es comentava, desde finals del S.XX quan jo que estudiava allà, pero al final sembla que es una realitat si no ho impedim.

Podeu donar soport al blog creat per ajudar a que aixó digui reversible http://sosllotjaavinyo.blogspot.com o al l Grup Llotja Avinyó del facebook

Fà uns dies van tancar la seu de l’Escola d’Arts i Disseny Llotja situada al carrer d’Avinyó al centre de Barcelona.

L’espai que ocupava és el Borsí, un palau del segle XIX que amb unes condicions lamentables per la manca de cura de l’administració competent, en aquest cas el Consistori d’Educació de Barcelona que pertany al Departament d’Educació de la Generalitat.

Si bé la situació ha arrivat a límits insostenibles, ara si que la nostra integritat com a alumnes, professors, i personal del centre no es pot garantir.

Fins aqui el que ha sortit als mitjans de comunicació, les raons oficials, peró no és tota la veritat… volem que s’escolti el que pensem del que ha passat, que se sàpiguen les veritables raons d´aquest cínic acte de mobbing inmobiliari administratiu.

L’escola no ens la tornaran com a centre d’estudis, la tanquen, ens translladen, ens trenquen el ritme del curs, i són els nostres herois perque així no ens caurà una pedra a sobre.

Peró què volem nosaltres? volem el compromís de la Generalitat de que el seu ús no serà administratiu, perquè no volem creure que ens han deixat estar allà fins un límit perillós només amb la intenció de tenir un espai on posar quatre oficines en un marc incomparable. Els alumnes, ex alumnes, professors de la Llotja estem conmocionats per que el Borsí ha de ser el buc insgnia de la nostra escola, no són quatre pedres sense cap simbolisme.

Des que es va saber la noticia ha corregut com la polvora la intenció de que es senti la nostra veu, perquè a ningú ens ha deixat indiferent el desallotjament i no només la nostra opinió conta. La del barri que ens acull, i ens fà partíceps i ens encomana inspiració per la nostra obra i el nostre esperit, la dels comerços que ens envolten, la de tot l’ambient que fà que la Llotja sigui màgica. No podem perdre-la. No ens ho podem permetre. Que es senti la nostra veu.

Divendres 16:00h Funeral simbólic a les portes de la Llotja Avinyó. Veniu de negre.Porteu espelmes.

Donarem a conèixer el manifest s.o.s Llotja Avinyó. Parlarem de próximes movilitzacions.

Compaeteix!

creativity man What Makes us Creative?

Una foto nostra en aquest interessant article de creativitat.

Are you creative?

More creativity means more fun, more buzz, more laughter in life.

read more a :

http://goodlifezen.com/2007/11/24/what-makes-us-creative/

Compaeteix!

Està clar  que la dependència que tenim del petroli no es una cosa natural sinó imposada pels grans poders econòmics.

Solucions energètiques sostenibles, respectables amb el medi ambient i econòmiques tenim moltes, faroles solars, cotxes elèctrics o molins de vent moderns, també aquest carregador de piles que funciona amb el vent, podem carregar les nostres bateries dels nostres gadgets, comandaments a distància, etc gratis i totalment sostenible mentres caminem, anem amb bici, ens desplaçem en cotxe o simplement deixar-ho al terrat de casa.

Mes info aquí.

Compaeteix!

The rippling “Anaconda” produces electricity as it is squeezed by passing waves. Its developers say it would produce more energy than existing wave-energy devices and be cheaper to maintain.

Compaeteix!

Un altre invento per nenitos…un TreePee

.treepee

una mena de caseta de l’arbre penjada…treepee, de The treepee company

Compaeteix!

perquè havia de ser turquesa.....

perquè havia de ser turquesa….. by diluvi.

L’Stokke xplory havia de ser turquesa……s’enten perquè , oi?

Per si queda algun dubte…..

.DSCF2838

he he

Compaeteix!

Top