175781492_de917e8aea_o

Aquesta es la foto mes vista al nostre flickr.

Pero allà no la podeu veure perque flickr censura amb uns criteris una mica “antics” i l’hem hagut de fer privada.

Al revisar tu galería, hemos encontrado que todavía hay elementos que se consideran “moderados”, pero aún se encuentran en el nivel de seguridad incorrecto: Una buena regla de oro es, pechos desnudos, descalzos / fondos tanga, ver a través de la desnudez topless, cubre pezón, etc son “moderado”. Genitales, vello púbico, desnudo frontal, imágenes fetiche, etc son “restringidos”.

Que en penseu d’aquesta política? es censura o un altre cosa?

Compaeteix!

Premi Rhinomer "Lactància Materna i la Mar" Hem rebut el premi Rhinomer a la Lactància Materna i la Mar amb aquesta foto feta el juny del 2008 a Cal Rafalet d’Es Caló, a Formentera, quan l’Olivia tenia 2,5 mesos. Cal dir que enguany, 3 anys desprès, encara pren llet materna i encara anem al Rafalet a sopar i veure la posta de sol un cop a l’any, ara fa pocs dies.

No varemm poder asistir a l’entrega i ens han enviat el premi, regals per la nena, llibres i un taló de 200€.

Gràcies Dénia!

Compaeteix!

Es una llàstima. Cada any mes motos, mes cotxes i molts mes quads.

Hi ha parkings de fusta per bicicletes a tot arreu ,també posters per carregar motos electriques gratuitament. Pero sempre estan buits i els parkins de cotxes i motos plens.

En molts paks de vacances per italians l scooter entra de sèrie amb l’apartament, en canvi llogar una bici es car, 9-10€ al dia. Una moto on poden anar 2 persones uns 20.

Crec que les bicis haurien de ser oferides gratis o a un preu modic en els apartaments i que es poguessin carregar d’alguna manera als busos públics, per pujar a la Mola, tornar de nit o simplement pq fa masa calor o estas cansat. Es una Illa de tamany i pendent ideal per potenciar l us de vehicles elèctrics i bicicletes.

Compaeteix!

Per celebrar que era la nostra desena vegada junts (i 4a de l’Olivia) aquest any ens hem pres el luxe d’estar 12 dies a la nostra illa preferida.

Menys calor i més gent que mai… la gent acumulada a Es Pujols i a Illetes  (llocs on només vam anar unes hores que van ser més que suficients) i  temperatura fresqueta de l’aigua i de les nits  …

Com cada any una “breu mostra” d’images:

Compaeteix!

creativity man What Makes us Creative?

Una foto nostra en aquest interessant article de creativitat.

Are you creative?

More creativity means more fun, more buzz, more laughter in life.

read more a :

http://goodlifezen.com/2007/11/24/what-makes-us-creative/

Compaeteix!

L’anunci que passen tant per la TV últimament em recorda a aquest que vaig fer fa 2 anys.

Com comentava al blog d’Aravenadal a nosaltres, asiduos 1 setmaneta a Formentera al juny des de fa 10 anys, l’anunci d’Estrella Damm ens fa molta ràbia (tant o més que els anuncis promocionals de turisme de la mateixa Formentera).

No és que no volguem compartir l’illa, que per nosaltres es un paradís a la Mediterrània que s’ha conservat bastant millor que altres racons com les altres Balears o casi la totalitat de la costa peninsular.

És cert que l’anunci és un reportatge gràfic de vivències que hem viscut allà, però la Formentera que coneixem és més que això, té aquesta part lúdico i festiva que devia de ser l’origen de la ja desvirtuada illa mare d’Eivissa. Em fa por que Formentera acabi com l’illa veïna.

La nostra Formentera és aquell lloc que necessitem per relaxar-nos,  descansar i desconnectar de la vida laboral i quotidiana de Barcelona. Una setmaneta a l’any (espero que algun cop anem per mes temps i altres estacions) on disfrutem de  coses  com la lectura relaxada sota l’ombra d’un parasol fet amb pareos de colors,  a platges casi desertes amb sorra blanca i aigua transparent i turquesa. Un lloc on poder gaudir del sol i el mar sense roba amb tranquil·litat. Una illa que es pot recorrer amb calma i sense preses, amb distàncies curtes però on cada any descobrim racons nous.

Si esteu d’accord uniu-vos al grup del facebook Formentera is not Ibiza

Compaeteix!

Energia Solar a Formentera

Energia Solar a Formentera by diluvi.

Exemple del projecte “Formentera Solar”,amb l’objetiu de fer de Formentera la 1º illa del Mediterráni que s’autoabasteixi amb fonts d’energíes renovables.

Curiosament,segons denúncia del GEN-GOB, aquest parc de plaques solars per a producció d’electricitat a la zona de Cala Saona (Formentera) ha implicat, en la primera fase, la tala de pins i savines del camí de l’abocador al sector on viu Delphinium pentagynum subsp. formenteranum. Es tracta d’un tàxon endèmic de l’illa de Formentera, conegut d’aquesta única població i avaluat com a CR (en perill crític) segons els criteris UICN de 2001.

ai ai ai

Compaeteix!

FIREFOX

FIREFOX by diluvi.

Firefox es un pintor peculiar que fa anys que està en el mercat hippie de la Mola, a Formentera. Cada any el veiem i li hem fet alguna foto.

Ara ens han publicat questa foto a un bloc de cultura Zen.

Compaeteix!

Top