Bon Nadal i feliç any nou :: Buon Natale e felice anno :: God Jul och Gott Nytt År

Bon Nadal i feliç any nou :: Buon Natale e felice anno :: God Jul och Gott Nytt År

Compaeteix!

175781492_de917e8aea_o

Aquesta es la foto mes vista al nostre flickr.

Pero allà no la podeu veure perque flickr censura amb uns criteris una mica “antics” i l’hem hagut de fer privada.

Al revisar tu galería, hemos encontrado que todavía hay elementos que se consideran “moderados”, pero aún se encuentran en el nivel de seguridad incorrecto: Una buena regla de oro es, pechos desnudos, descalzos / fondos tanga, ver a través de la desnudez topless, cubre pezón, etc son “moderado”. Genitales, vello púbico, desnudo frontal, imágenes fetiche, etc son “restringidos”.

Que en penseu d’aquesta política? es censura o un altre cosa?

Compaeteix!

Bon Nadal i feliç any nou :: Buon Natale e felice anno :: God Jul och Gott Nytt År xmas2013f

Compaeteix!

Neu a la primavera ben avançada.

5d46f4875cc79cfe25bc75c4565ea05b6a77fb1f_wmeg

Foto que ens han publicat a El Ripollés Info.

 

Compaeteix!

xmas2012b

Bon Nadal i feliç any nou

Buon Natale e felice anno

God Jul och Gott Nytt År

2012

Compaeteix!

Premi Rhinomer "Lactància Materna i la Mar" Hem rebut el premi Rhinomer a la Lactància Materna i la Mar amb aquesta foto feta el juny del 2008 a Cal Rafalet d’Es Caló, a Formentera, quan l’Olivia tenia 2,5 mesos. Cal dir que enguany, 3 anys desprès, encara pren llet materna i encara anem al Rafalet a sopar i veure la posta de sol un cop a l’any, ara fa pocs dies.

No varemm poder asistir a l’entrega i ens han enviat el premi, regals per la nena, llibres i un taló de 200€.

Gràcies Dénia!

Compaeteix!

Es una llàstima. Cada any mes motos, mes cotxes i molts mes quads.

Hi ha parkings de fusta per bicicletes a tot arreu ,també posters per carregar motos electriques gratuitament. Pero sempre estan buits i els parkins de cotxes i motos plens.

En molts paks de vacances per italians l scooter entra de sèrie amb l’apartament, en canvi llogar una bici es car, 9-10€ al dia. Una moto on poden anar 2 persones uns 20.

Crec que les bicis haurien de ser oferides gratis o a un preu modic en els apartaments i que es poguessin carregar d’alguna manera als busos públics, per pujar a la Mola, tornar de nit o simplement pq fa masa calor o estas cansat. Es una Illa de tamany i pendent ideal per potenciar l us de vehicles elèctrics i bicicletes.

Compaeteix!

Bon Nadal i feliç any 2011

Bon Nadal i feliç any 2011 by diluvi.

Bon Nadal i feliç any nou

Buon Natale e felice anno nuevo

God Jul och Gott Nytt År

Olivia, Anna, Ian

Compaeteix!

Aquest llarg pont, mentre la majoria de gent anava cap a fruir de la neu, i el trànsit, als Pirineus, nosaltres vam anar cap al sud, a les Terres del Ebre a fruir de la tranquil.litat, el bon temps i els paisatges d’oliveres  i tarongers.

Vam aprofitar per comprar oli, mandarines i taronges allà on es fan, directament al agricultor o la cooperativa. Els de Mami Taronges ens van fer una visita molt instructiva al camp, vam collir nosaltres mateixos les mandarines directament de l’arbre, tenim molts kilos peró segur que aguanten ja que no han fet llargs viatges ni han passat per cambres frigorífiques.

Aquí algunes fotos i videos.

Compaeteix!

Una escapada familiar als origens. Una setmaneta a una granja a Väne Åsaka, Västra Götaland, prop de Trollhättan. al sud del Vänern, el llac més gran d’Europa.

Suecia 100 % sempre fidel a si mateixa : Saab+ Volvo, Ica + Coop, smörgås + kalles, blåbär + kantareller, stuga i gård vermells, vita lam, lille katt, små grodorna, tomtar i pippi, i robeta de nens molt xula..!!! !  i com no, kräftkalas amb cançons en bona companya !

LLastima que no vam trobar älgar, i això que ara estan en zel…; ens vam haver de conformar amb unes petjades!

Vi älskar Sverige !!

Compaeteix!

Top