Aquest llarg pont, mentre la majoria de gent anava cap a fruir de la neu, i el trànsit, als Pirineus, nosaltres vam anar cap al sud, a les Terres del Ebre a fruir de la tranquil.litat, el bon temps i els paisatges d’oliveres  i tarongers.

Vam aprofitar per comprar oli, mandarines i taronges allà on es fan, directament al agricultor o la cooperativa. Els de Mami Taronges ens van fer una visita molt instructiva al camp, vam collir nosaltres mateixos les mandarines directament de l’arbre, tenim molts kilos peró segur que aguanten ja que no han fet llargs viatges ni han passat per cambres frigorífiques.

Aquí algunes fotos i videos.

Compaeteix!

escultures de pedres a la barceloneta

escultures de pedres a la barceloneta by diluvi.

Avui, despres dels excesos dels dinars de aquestes festes, hem anat a pasejar i hem arribat fins la Barceloneta on, aparentment, no hi havia els desperfectes de les laventades d’altres anys peroó si aquestes “actuacions” de ciutatans i turistes amb les pedres (o “escombros”) de la platja, similars als que ja hem vist en altres indrets.

Compaeteix!

Platja de Colera

P1130758 by diluvi.Un altre foto que ens han publicat a Costa Brava Tourist Guide Spain’s Best Beach Resorts in Catalonia http://costabravatouristguide.com/9-san-miguel-de-colera

Compaeteix!

Foto Portada

Foto Portada by diluvi.

Avui hem anat amb Renfe Rodales de Pla Catalunya al Papiol, menys de 30 minuts de trajecte una mica incòmodes gracies a uns que feien servir el telèfon mòbil com a equip de música portàtil.

Hem anat caminant fins a Valldoreix passant per l’ermita de la salut – Santa Eulàlia de Madrona, una passejada força plana que haguéssim pogut fer molt be, pesant que portavem l’stokke, si no fos per els innumerables arbres que havien caiguts tallant el camí degut a les forces ventades d’aquesta setmana.

L’espectacle d’arbres caiguts ha estat mes impactant quan hem entrat a la gran trama urbana de casetes (i no tant “casetes”) de Valldoreix, multitud de carrers tallats i molts teulats destroçats per pins casi centenaris.

I com no,  l’excursió ha finalitzat amb un reconfortant àpat a … (Dani, com es diu el lloc?)

Mes fotos aquí.

Compaeteix!